Spesialbestilling av varer

Høiden Bil og Båtelektro AS og yanmardelermoss.no sitter inne med et mye større delelager enn det som kommer frem i nettbutikken.
Det som ikke er på lager hos oss, skaffer vi raskt og enkelt for deg på bestilling.  Av ulike årsaker har vi ikke mulighet til å legge inn hele delekatalogen til Yanmar på nett. Derfor har vi valgt å legge ut denne kategorien.

Eksempel:
Du er inne på nettbutikken. Du greier ikke å finne de delene du er på jakt etter. Send oss en mail, og forklar oss hvilke deler du trenger. Vi vil besvare din e-post, med pris og ett (referansenummer).  Delene koster i dette eksemplet 710 kroner + 159 kroner i frakt. Totalt 869,-  Du kan nå logge inn og legge 900,- kroner rett i handlevognen. Frakten legger seg på automatisk hvis beløp er under 2500,-  Så totalt blir ordren på 1059,- kroner. Når pakken sendes og får et sporingsnummer, trekkes kun 869,- Dette vil også stå på kvittering som følger pakken.

Spesifiser i kommentar feltet: hvilket referansenummer du har fått på e-post, og send inn ordre. Vi vil da trekke riktig beløp kroner 869,- når varene sendes. Belastning av kredittkort vil altså ikke bli gjennomført før varen er sendt.